Goedkope vakantie boeken

Vlieg voor maar € 328 naar de Malediven!

Vlieg voor maar € 328 naar de Malediven!
€ 328

Bekijk deal

Een goedkoop droomreisje naar de Malediven? Wie zegt daar nu nee tegen! Deze spotgoedkope deal voor januari wil ik niet geheim voor je houden: vanaf Barcelona vlieg je nu al voor € 328! Terug vond ik een vlucht voor € 89. Check hieronder de prijzen die ik heb ontdekt. 


Stel je voor: je wordt wakker en houdt je ogen nog even dicht. Geen wekkeralarm dat in je oren klinkt. Je hoort enkel het ruisen van de zee en het zwieren van de palmbomen. Om te weten dat je in het paradijs bent, hoef je niet eens te kijken. Toch even doen hoor: Eenmaal je ogen geopend zie je niets anders dan hagelwitte stranden en een azuurblauwe zee. Ken jij een plek adembenemender dan deze? Vertel het me dan alsjeblieft!

Neem een duik, drink een cocktail en geniet van de relaxte sfeer die je op de Malediven vindt. Niets fijners dan weten dat het in Nederland op dat moment zo'n 20 graden kouder is en lang niet zo verschrikkelijk mooi! Deze deal geldt tussen vertrekdata 19 januari en 25 januari. Boeken kun je beter zo snel mogelijk doen, want een koopje als deze gaat vliegensvlug. 


Dit zijn de details:
Reisperiode: 7 dagen
Luchthaven: Barcelona
Luchtvaartmaatschappij: Iberia
Tussenstop: Ja, in Londen
Prijs: € 323

Bekijk deal