Goedkope vakantie boeken

Vlieg in oktober goedkoop naar Bangkok

Vlieg in oktober goedkoop naar Bangkok
€359

Bekijk deal

Altijd al willen eilandhoppen door Thailand? Ik heb vliegtickets gevonden in oktober naar Bangkok voor een goede prijs. Zo houd je nog geld over voor al het lekkere eten, vervoer door Thailand en plekken om te slapen. 

Je kunt het natuurlijk zo duur maken als je zelf wilt. Maak van tevoren een planning met wat je in ieder geval wilt zien en doen. Dan kun je gerichter gaan plannen en boeken. Ik heb nog wel een paar tips voor je. Koh Phi Phi is adembenemend mooi. Bangkok met z'n grote buddha beelden mag je eigenlijk ook niet overslaan en Koh Samet met zijn mooie stranden ligt vlakbij Bangkok. Ook zeker een aanrader.

Zo kan ik er een gigantische lijst van maken, maar ik denk dat je dit prachtige land vooral zelf moet ervaren en moet gaan en staan waar je zelf wilt. Mijn advies; surf het internet af voor alle tips die er bestaan over Thailand en maak een top 10 met wat je per se wilt zien! Zo kan het nooit tegenvallen, Thailand kan je eigenlijk nooit gaan tegenvallen. Boek dus dat ticket en de voorpret kan beginnen!

Dit zijn de details: 
Reisperiode: oktober
Luchthaven: Schiphol Airport (AMS)
Luchtvaartmaatschappij: afhankelijk van jouw vertrekdatum
Tussenstop: Ja, maar ook dit hangt af van jouw vertrekdatum
Prijs: v.a. €359 per persoon

Bekijk deal