Goedkope vakantie boeken

Toronto, Canada. Altijd al naartoe gewild? Nu kan het!

Toronto, Canada. Altijd al naartoe gewild? Nu kan het!
€366

Bekijk deal

Onvoorstelbaar wat ik nu tegen kom. Ik dacht altijd dat een reis naar Canada ontzettend veel geld zou kosten, maar ik heb een top deal gevonden. Je vliegt al voor €366,- per persoon. 

Je vliegt dan 11 mei heen en komt 1 juni terug. In minder dan 11 uur stap je uit in Toronto, met overstap in Reykjavik. Dan kun je lekker drie weken genieten van dit wonderschone land. Ik denk dat het een heel aparte ervaring zal zijn. Een ervaring waar je nog jaren over zult praten.

Als ik denk aan Canada, dan denk ik aan gigantisch, beschermde natuurgebieden die worden bewaakt door mannen in rode uniformen. Ik weet niet hoe het komt, maar lekker cliché is het wel. Maak een roadtrip langs allerlei mooie natuur, zoals de Niagara Falls. Toronto ligt dicht bij de VS, dus zelfs dát kan je op je bucket list zetten tijdens deze reis. Je hebt immers toch drie weken om van alles te zien en te doen.

Visumaanvraag Canada
Een aanvraag voor een ETA Canada in het Nederlands kan eenvoudig online. Je aanvraag invoeren gaat redelijk snel. Als er niets speciaals is zoals dat men gewerkt of gewoond heeft in Canada dan kan je deze eenvoudig online aanvragen. Let altijd wel goed op of je alles goed hebt ingevoerd omtrent de paspoortgegevens.

Twee tips. De eerste is; plan je reis goed en weet van tevoren wat je wilt doen. Drie weken lijken heel lang, maar je zult hoogstwaarschijnlijk alsnog tijd tekort komen. De tweede tip die ik je geef ligt misschien een beetje voor de hand, maar vergeet geen slaapplaatsen te boeken. Wel zo fijn als je drie weken in een vreemd land doorbrengt:)

Dit zijn de details:
Reisperiode: oktober
Luchthaven: Schiphol Airport (AMS)
Luchtvaartmaatschappij: WOW air
Tussenstop: Reykjavik (KEF)
Prijs: €366 per persoon

Bekijk deal