Goedkope vakantie boeken

De goedkoopste vakantie naar Curacao ooit!

De goedkoopste vakantie naar Curacao ooit!
€699

Bekijk deal

Stop nu met wat je aan het doen bent! Een vakantie naar Curacao was namelijk nog nooit zo goedkoop! Voor €699 zit jij op dit prachtige eiland, in het luxe Hilton Curacao Resort! Met vlucht én transfers. Wauw!

Op Curaçao is het weer altijd goed en met een verblijf in het Hilton Curacao Resort is tot rust helemaal geen probleem. Als gast van dit hotel heb je namelijk toegang tot de twee witte privéstranden aan de Piscadera baai waar je talloze uren kunt doorbrengen. En alsof dat alleen niet goenoeg is, biedt het resort en het eiland nog vele meer! Hilton Curacao Resort wordt omgeven door 23 hectare tuin en is gelegen op slechts 15 minuten rijden van Hato International Airport. Je vakantie kan meteen beginnen!

Op 5 minuten afstand van Hilton Curacao Resort bevindt zich Willemstad. Neem een kijkje op de kleurige Handelskade, de Koningin Emmabrug (de enige drijvende houten brug ter wereld, ook wel Pontjesbrug genoemd) of breng een bezoekje aan het Kura Hulanda Museum. Leuk voor kinderen: bezoek tijdens een verblijf in Hilton Curacao Resort de Struisvogelfarm. Hier kunnen ze de dieren voederen, maar ook zelf kunnen ervaren hoe het ei van een struisvogel smaakt. Aan de zuidkant van het eiland kun je prachtige stranden vinden waaronder Sea Aquarium Beach, Playa Porto Mari, Blue Bay en Playa Lagun. Hier is het mogelijk om te snorkelen, te duiken of om met dolfijnen te gaan zwemmen.

De kamers van het resort zijn voorzien van een balkon met zitje, een comfortabel bed, kluisje, airco, mini-koelkast en koffie- en theefaciliteiten. Kamers hebben zeezicht of landzicht. Voor een hapje en een drankje zijn in Hilton Curacao Resort genoeg mogelijkheden. Zo kun je in diverse restaurants al vanaf 06.30 uur terecht voor een lekker ontbijt en is het mogelijk om tot 23.00 uur te dineren. Wat dacht je van Italiaanse specialiteiten of een Caribisch ontbijt? Drankjes zijn verkrijgbaar bij een van de twee bars. Verder beschikt het Hilton Curacao Resort over twee zwembaden en een apart kinderzwembad. Er is een wasservice, een casino en het is mogelijk om tegen betaling gebruik te maken van de oppasservice. Zo kun je ook nog met zijn tweetjes een avondje weg. Voor de sportievelingen is er een fitnessruimte waar groepslessen gevolgd kunnen worden, zijn er twee tennisbanen en is er een minigolfbaan. Welke redenen heb je nu nog om deze vakantie niet te boeken? Alvast heel veel plezier!

Tip: Bekijk ook de beste hotels op Curacao.

Dit zijn de details:
Reisperiode: 7 dagen
Luchthaven: Amsterdam
Luchtvaartmaatschappij: AirBerlin
Tussenstop: Nee
Prijs: €699 per persoon

Bekijk deal