Goedkope vakantie boeken

Kerstshoppen in Antwerpen

Kerstshoppen in Antwerpen
€130

Bekijk deal

Vlak om de hoek ligt een van de mooiste, gezelligste en oudste steden van Europa: Antwerpen. Wil jij in december nog naar een gezellige kerstmarkt? En houd je van historie en sfeer? Dan is dit echt de ideale bestemming! Voor €130 slaap jij met z'n tweeën, twee nachten in B&B Kathedraallogies Driekoningen!

Het pand waar B&B Kathedraallogies Driekoningen is gevestigd, stamt uit de zestiende eeuw. Je waant je helemaal in het oude, historische Antwerpen. De kamers proberen dat gevoel ook naar boven te halen door een mix van moderne en antieke elementen. De B&B is trouwens pal naast de Onze-Lieve-Vrouwe-Kathedraal gevestigd, waardoor je altijd op wandelafstand zit van de mooiste bezienswaardigheden.

Antwerpen staat vooral bekend om zijn verschillende wijken, die ieder een eigen sfeer uitademen. Verken eens het historische centrum met zijn nauwe straatjes en verborgen pleinen, of ga eten en drinken in de wijk Eilandje. Eilandje is een wijk in ontwikkeling en je vindt hier de hipste tentjes, maar ook het Museum aan de Stroom met een vaste tentoonstelling over de stad. En het is natuurlijk ook altijd leuk om even in de Diamantenbuurt te gluren!

Vanaf 10 december begint ook nog eens de beroemde kerstmarkt van Antwerpen. De markt beperkt zich niet alleen tot de Grote Markt, maar het hele centrum wordt omgetoverd. Overal waar je kijkt vind je gezellige kraampjes en sfeervol verlichte gevels. En omdat de B&B zo centraal ligt, hoef je nooit lang te sjouwen met je kerstinkopen. Een beter kerstgevoel ga jij dit jaar niet krijgen!

Dit zijn de details:

Periode: 2 dagen
Vervoer: eigen
Prijs: €130
Accommodatie: Bed & Breakfast

Bekijk deal