Goedkope vakantie boeken

Schilderachtige zonvakantie aan het Gardameer

Schilderachtige zonvakantie aan het Gardameer
€152

Bekijk deal

Een zonvakantie Italië hoef je niet persé aan de zee door te brengen. Dat kan ook prima aan een meer! Voor €152 per persoon zit je een kleine week in Italië, aan het Gardameer. Dat is inclusief vlucht en verblijf in een comfortabele stacaravan.

Vanaf het uiterste puntje van Camping Bella Italia bedraagt de afstand tot het Gardameer zo'n 600 meter. Je bent dus nooit ver verwijderd van alle waterpret. Het Gardameer is namelijk niet alleen een ideale plek om te zonnen en zwemmen, maar ook om diverse watersporten te beoefenen. Een zonvakantie aan het Gardameer heeft trouwens iets wat je bij zee bijna nooit treft, namelijk een magnifiek uitzicht. Waar je ook kijkt. Dit komt omdat het noordelijke deel van het meer ligt ingeklemd tussen steile bergen Besluit je om gewoon 6 dagen op een handdoekje door te brengen? Dan heb je toch dat echte vakantiegevoel. Wist je trouwens dat het Gardameer het grootste meer van Italië is? Tel dat alles op bij het schilderachtige karakter door het diepblauwe water, de oleanders, de citroenbomen en de cipressen en je wilt nooit meer ergens anders heen.

Tijdens deze vakantie verblijf je op Camping Bella Italia. Omdat je bent komen vliegen, is het best handig dat er op ongeveer 20 meter van de receptie een bushalte is waar reguliere bussen vertrekken. Een van onze favoriete uitstapjes vanaf de camping is een dagtrip naar Verona (ongeveer 30 kilometer reizen). In deze stad speelt het wereldberoemde liefdes toneelstuk Romeo en Julia zich af. Romantischer steden zijn moeilijk te vinden! Je kunt zelfs het huis van Julia (Casa di Giulietta) bezoeken en zelf op het beroemde balkon staan. Andere bezienswaardigheden in de Italiaanse stad zijn het sfeervolle plein Piazza delle Erbe, Torre dei Lamberti (voor een geweldig uitzicht over de stad), het amfitheater Arena van Verona en Via Mazzini (de grootste winkelstraat). Ben je bereid wat verder weg te gaan? Op zo'n 1,5 uur van de camping ligt Venetië.

De omgeving van het Gardameer zelf moet ook verkend worden deze vakantie. De natuur, de authentieke dorpjes, koffie drinken op sfeervolle pleintjes... Zie je jezelf al zitten? Een luchtig zomerjurkje aan, een zonnebril op je hoofd, de Italiaanse lente-zon op je gezicht en vooruitzicht op een week lang vakantie vieren. Een vakantie waaraan het je niets ontbreekt, want omdat je maar €152 hebt betaald, heb je best wel wat euro's over voor een extra pizza.

Oh, nog even over de camping. Hier ga je echt de tijd van je leven hebben. Geen zin om naar het meer te lopen? Dan kun je kiezen uit een van de VIJF zwembaden op het terrein. Andere faciliteiten van Camping Bella Italia zijn o.a. tennisbanen, fitness, georganiseerde wandeltochten, boogschieten, watersporten op het meer, een supermarkt en souvenirwinkel, een bazaar, kapper, medische hulppost, WiFi tegen betaling, een kluis en de mogelijkheid een fiets te huren. TOP vakantie dus!

Dit zijn de details:
Reisperiode: 6 dagen
Luchthaven: Amsterdam
Luchtvaartmaatschappij: Transavia
Tussenstop: Nee
Prijs: €152 per persoon

Bekijk deal