Goedkope vakantie boeken

Voordelig naar het Godeneiland: Bali

Voordelig naar het Godeneiland: Bali
€779

Bekijk deal

Als je aan droomvakanties denkt, kom je vaak al snel uit bij het Indonesische eiland Bali. Hier smelten cultuur, historie, natuur en heerlijke stranden samen tot één geweldige bestemming. Wil je dit ook meemaken? Dat kan al vanaf €779 per persoon!

Bali is één van de bekendste eilanden van de Indonesische Archipel en een landschappelijk paradijs. Van ruige vulkaanlandschappen en uitgestrekte rijstterrassen in vele groenschakeringen tot tropische wouden en prachtige kustlijnen; het landschap is werkelijk een lust voor het oog. In het zuiden van Bali lonken hagelwitte stranden met volop watersportmogelijkheden. Op zoek naar een heerlijk luxe hotel met vele stranden en bezienswaardigheden binnen handbereik? Dan is Ibis Style Bali Petitenget het perfecte vakantieadres! Hier geniet je van stijlvolle kamers, heerlijke maaltijden en de shuttleservice die je naar het strand of diverse trekpleisters brengt.

Het heerlijke 3-sterrenhotel Ibis Style Bali Petitenget heeft de perfecte ligging voor een vakantie vol plezier in de zon. In de omgeving liggen 3 prachtige stranden, met het prachtige Petitenget zandstrand op 1,8 kilometer afstand, Batu Belig beach op 2,3 kilometer en het strand van Seminyak op 3 kilometer. De badplaats Kuta, met alle mogelijke horecagelegenheden, ligt op 10,5 kilometer afstand van het hotel en de grotere stad Denpasar ligt op ongeveer 2 kilometer. Er is een gratis shuttleservice (4 x per dag) naar o.a. het strand van Petitenget, Seminyak centrum en het Seminyak strand.

Ibis Style Bali Petitenget is een modern en stijlvol 3-sterrenhotel en overal kun je gebruikmaken van de gratis WiFi. In het buffetrestaurant Streats geniet je van maaltijden uit zowel de Internationale als de Indonesische keuken. Een verfrissend drankje haal je bij de loungebar in de lobby of aan de poolbar. In de prachtige tuin ligt het koele zwembad, met daaromheen het zonneterras. Hier staan de ligbedjes en parasols voor je klaar. Tijd om af te drogen? Er is een handdoekenservice! Ook de hotelkamers zijn allemaal even ruim en modern ingericht. Zo zijn deze o.a. voorzien van telefoon, airconditioning, televisie (kabel), gratis kluisje, koelkastje, koffie- en theefaciliteiten, strijkbout/strijkplank (op aanvraag) en gratis wifi. In de badkamer vind je een douche, toilet en föhn. Per dag ontvang je 2 gratis flessen water.

Dit zijn de details:
Reisperiode: 10 dagen
Luchthaven: Amsterdam
Luchtvaartmaatschappij: KLM
Tussenstop: Nee
Prijs: €779 per persoon

Bekijk deal