Goedkope vakantie boeken

10 dagen goedkoop relaxen op Bali

10 dagen goedkoop relaxen op Bali
€714

Bekijk deal

Een van de mooiste en meest relaxte vakanties tegelijk vier je op Bali. Witte stranden, relaxte sfeer, warme zon en adembenemende natuur. Je kunt er in februari al heen voor €714 per persoon, inclusief verblijf met ontbijt en retourvlucht.

Indonesië behoort tot de goedkope vakantielanden.

Op slechts drie minuten lopen van Wina Holiday Villa Kuta Bali, je hoeft alleen even een weg over te steken, vind je het bekende strand Kuta Beach. Hier kun je hele dagen doorbrengen met luieren, cocktails drinken en verkoeling zoeken in zee. Zin om 's avonds de hort op te gaan? Aan de achterkant van het hotel bereik je Poppies Lane, een straat met leuke bars, restaurants en souvenirwinkeltjes. Het centrum van het levendige stadje Kuta ligt op ongeveer 1,5 kilometer afstand, een shuttleservice brengt je van en naar dit centrum vanuit het hotel. Op zoek naar een dagje met wat meer actie? Het waterpark Waterbom Park bereik je in ongeveer 10 minuutjes in een taxi. In de tropische tuin zijn verschillende glijbanen, wildwaterbanen, restaurants en bars te vinden.

Er zijn ruim 180 kamers in Wina Holiday Villa Kuta Bali, van standaard tweepersoonskamers tot luxe tweepersoonskamers. De kamers beschikken allemaal over o.a. een tv, minibar, koffie- en theefaciliteiten, telefoon, kluisje, airco, douche en/of bad, toiletartikelen, toilet en een balkon of terras met uitzicht op de tuin of het zwembad.

In het restaurant Lagenda Malaysian Food Garden kun je genieten van een internationaal ontbijt, lunch en diner. Zin in wat sterkers of verfrissends? In de bar bij het zwembad en The Beji Bar bestel je een verkoelend drankje. Als je ontspanning zoekt, biedt de spa- en beautysalon van Wina Holiday Villa Kuta Bali uitkomst. Tegen betaling boek je hier diverse massages en gezichtsbehandelingen. Geen zin om van het terrein af te gaan? Wina Holiday Villa Kuta Bali beschikt over twee zwembaden en kinderbaden. Rondom de zwembaden staan ligbedden en parasols voor je klaar en je kunt hier gebruik maken van de handdoekenservice. In openbare ruimtes van Wina Holiday Villa Kuta Bali is gratis WiFi aanwezig. Voor zo weinig geld, kun je deze vakantie eigenlijk niet laten liggen. Boek daarom snel!

Dit zijn de details:
Reisperiode: 10 dagen
Luchthaven: Amsterdam
Luchtvaartmaatschappij: Emirates
Tussenstop: Nee
Prijs: €714 per persoon

Bekijk deal