Goedkope vakantie boeken

Ideale vakantie op Mallorca

Ideale vakantie op Mallorca
€355

Bekijk deal

Ola Es Ravells d'Or is een gezellig 3-sterrenappartementencomplex midden in het centrum van Cala d'Or, in het zuidoosten van Mallorca. Gerenoveerde appartementen, omgeven door een grote tuin en dichtbij de belangrijkste stranden in de omgeving. Dit is de ideale uitvalsbasis voor het hele gezin. Nu voor €355 per persoon, inclusief verblijf en vlucht!

Ola Es Ravells d’Or ligt op ongeveer 150 meter van het zandstrand en op slechts 300 meter van het gezellige centrum van Cala d’Or. Je hoeft deze vakantie dus niet moeilijk te doen met het huren van auto's of het begrijpen van het plaatselijke openbaar vervoer. Je gaat er gewoon zo te voet heen. Ben jij op vakantie echt lui en vind je 300 meter nog te ver? In de directe omgeving van het hotel is een winkelcentrum met diverse winkels, terrasjes en restaurants te vinden. Een dagje sightseeing op de planning? De dichtstbijzijnde bushalte vind je al 150 meter verderop.

Palma de Mallorca is de hoofdstad van Mallorca. Deze typisch Spaanse stad is absoluut het bezoeken waard tijdens je vakantie op Mallorca. In Palma de Mallorca vind je een prachtige kathedraal, een imposant kasteel, kleine straatjes en heerlijke tapasbarretjes. Ben je van plan om het strand af te wisselen met activiteiten? In de prachtige natuur van Mallorca kun je ongestoord fietsen en wandelen.

In de grote tuin van het hotel ligt een prachtig aangelegd zwembad met een apart kinderbad. Rondom deze zwembaden staan de ligbedden gratis voor je. Geen zin om je handdoeken in te pakken? Er is (tegen betaling) een handdoekenservice. Direct aan het zwembad staat ook het gezellige terras van de bar en het restaurant. Hier kun je tijdens warme dagen prima terecht voor een verkoelend drankje.

De studio's en appartementen zijn modern ingericht en beschikken over een woon-/slaapkamer met 2 slaapbanken, een kitchenette met keukengerei, een koelkast (met vriezer), elektrische kookplaten, een broodrooster, magnetron en een waterkoker. Ook is er airconditioning, satelliet televisie, een kluisje, een telefoon, koffie- en theefaciliteiten en een balkon of terras met zitje. De badkamer is voorzien van een douche (in bad) en toilet. Kortom; het zal je tijdens deze vakantie helemaal nergens aan ontbreken!

Dit zijn de details:
Reisperiode: 8 dagen
Luchthaven: Amsterdam
Luchtvaartmaatschappij: Corendon Dutch Airlines
Tussenstop: Nee
Prijs: €355 per persoon

Bekijk deal