Goedkope vakantie boeken

Vakantie in Giethoorn

Vakantie in Giethoorn
Vakantiepark Giethoorn

Bekijk deal

Op vakantie naar Hollands Venetië in een van de vakantieparken in Giethoorn? Een prima optie om vakantie te vieren in Nederland. Als je aan Giethoorn denkt dan zie je direct het water met daarin de fluisterboten voor je. Maar Giethoorn heeft veel meer te bieden en dat kan jij ontdekken in een van de vakantieparken.

Vakantiepark Giethoorn

Een van de bekendste vakantiebestemmingen die Giethoorn rijk is, is vakantiepark Giethoorn. Je kunt hier jouw vakantie vieren in het hart van deze mooie plaats, het is gelegen aan de oever van het meer het Bovenwijde. De vakantiehuisjes bieden plaats aan 4 tot 12 personen. De vakantiehuizen en chalets hebben hun eigen aanlegsteiger en bij enkele daarvan is er zelfs een elektrische sloep bij de prijs inbegrepen. Indien dit niet het geval is dan kan je altijd nog een bootje huren.

vakantiepark Giethoorn

Per fluisterboot Giethoorn verkennen

Hoe leuk is dat om met een elektrische sloep of ook wel een fluisterboot genoemd welke je overal kunt huren in Giethoorn deze plaats te verkennen. Je loopt zo vanuit jouw vakantiehuisje de aanlegsteiger op waar de elektrische sloep voor je klaar ligt. Je kunt zo de kanalen en de mooie plekjes van Giethoorn waaronder het Nationaal Park Weerribben Wieden ontdekken. 

Als je op vakantie wilt en de hond moet ook mee dan kan dat als je naar vakantiepark Giethoorn gaat. In de omgeving van het vakantiepark zijn genoeg mooie plaatsen om met de hond te gaan wandelen. Ga eens met de hond naar Bovenwijde en het Nationaal Park de Wieden. Zowel voor de hond als het gezin zijn dit prachtige plaatsen die je zeker moet gaan bezoeken tijdens jouw vakantie.

vakantie Giethoorn

Activiteiten in Giethoorn

Buiten het varen zijn er in Giethoorn nog genoeg andere activiteiten te ondernemen. Zo kun je gaan boogschieten, is er een klimbos, een escape room, je kunt verschillende workshops bijwonen, een solex tour doen, winkelen en natuurlijk wandelen en fietsen. 

Ook zijn er mogelijkheden om te waterskiën en te zwemmen. Kortom als je op zoek bent naar een doe-vakantie dan kan je je hart ophalen in Giethoorn. 

Als je echt iets van Nederland wilt ontdekken dan is een vakantie naar Giethoorn hier uitermate geschikt voor. De vele bruggetjes over de kanalen en de mooie huizen welke er langs staan zullen dit doen bevestigen.

Als je nog op zoek bent naar een vakantie in eigen land dan is een vakantie in vakantiepark Giethoorn hier uitermate geschikt voor. Uiteraard zijn er in verband met het coronavirus de nodige maatregelen genomen. 

Bekijk deal