Goedkope vakantie boeken

Veelzijdig Londen

 Veelzijdig Londen
€20

Bekijk deal

Yes! Londen ligt aan je voeten. Want voor maar €20 vlieg jij op en neer naar deze wereldstad. Wat ga jij doen tijdens deze stedentrip? Zo goedkoop ga je niet snel op vakantie naar Engeland!

Moeten we je eigenlijk nog over halen om Londen te gaan zien? Wie er al geweest is, wilt graag een keer terug en verder staat de stad ongetwijfeld op ieders bucketlist. Londen is tof om een heleboel dingen. Je zou alleen al gaan voor de 'pubexperience', of het shoppen in het beroemde warenhuis Harrods. We hebben van enkele punten die Londen de moeite waard maken één ding uitgelicht. Enjoy! Oh, wil je nog een goedkoop verblijf? Dan verblijf je in het Venture Hostel. De kamers zijn netjes, je verblijf is inclusief ontbijt en het hostel heeft een heel gezellige bar en goed restaurant! Voor €50 per persoon kun je er al 3 nachten slapen.

Tower of Londen

De Tower of London, meestal kortweg de Tower genoemd, is een gebouwencomplex dat aan de Theems ligt. In de loop van de eeuwen heeft het dienstgedaan als fort, koninklijk paleis, staatsgevangenis, garnizoen, museum en arsenaal. De nabijgelegen Tower Bridge dankt zijn naam aan dit complex, dat sinds 1988 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat.

Natural History Museum

Het Natural History Museum in Londen is het grootste natuurhistorisch museum van het Verenigd Koninkrijk. Samen met het Muséum national d'histoire naturelle in Frankrijk en het National Museum of Natural History in Washington D.C. behoort het tot de musea met de grootste natuurhistorische collecties in de wereld. Het Natural History Museum is een van de drie grote musea met een ingang aan Exhibition Road. Naast het NHM vind je er ook het Science Museum en het Victoria and Albert Museum. De hoofdingang van het Natural History Museum bevindt zich aan de Cromwell Road.

Harrods

Harrods is één van de beroemdste warenhuizen ter wereld. Het lange, typische Engelse bakstenen gebouw beslaat een heel woonblok en straalt pure luxe uit. Winkelen hier is een hele ervaring. Alles wordt prachtig uitgestald in glazen vitrines en het interieur is alles wat je van pracht en praal verwacht. De producten zijn hier wel wat duurder, maar je moet een keer in Harrods zijn geweest. Je vindt het warenhuis in de wijk Knightsbridge.

The Harp (Pub)

Wil je even uitblazen na al dat winkelen, wandelen en informatie verwerken? Bezoek dan The Harp. Deze pub is door het Engelse Business Insider verkozen tot het beste café van Londen.
Je voelt je meteen thuis in The Harp in de hippe wijk Covent Garden. En niet geheel onbelangrijk: je hebt een grote keuze aan heerlijke bieren. De wanden van de pub zijn versierd met unieke bierkaartjes en schilderijen. Boven vind je een loungeruimte met zetels en stoelen.

Dit zijn de details:
Reisperiode: 4 dagen
Luchthaven: Eindhoven
Luchtvaartmaatschappij: RyanAir
Tussenstop: nee
Prijs: €20 per persoon

Bekijk deal