Goedkope vakantie boeken

Shinen op Ibiza voor een prikkie!

Shinen op Ibiza voor een prikkie!
€44

Bekijk deal

Goed nieuws! Je kunt nu voor het belachelijke bedrag van €44 een retourtje boeken naar party-eiland Ibiza. Nu nog even een accommodatie naar je zin zoeken en jij zit gebakken!

Mensen hebben vaak het idee dat Ibiza aan de dure kant is om op vakantie te gaan. Maar de prijs van dit goedkope vliegticket bewijst wat anders! Een treinreis in Nederland kost je vaak nog meer. Boek dus snel en ga een weekje zonnen, relaxen, eten, zwemmen en feesten op Ibiza!

Sinds een aantal jaren is Ibiza ook wel bekend geworden als hét feesteiland. Je vindt er wereldberoemde discotheek als de Pacha, waar alles superdeluxe is. Of bezoek de Privilege, de grootste club ter wereld. Doordat de discotheken zo'n cultstatus hebben verworven, zijn entreeprijzen en drankjes er vaak heel duur. Maar er zijn ook nog genoeg plekken op Ibiza te vinden waar je wel betaalbaar kan feesten. Ga eens naar de Underground, waar je bijna nooit entree betaalt en de locals ook graag komen. Niet zo van de dance? In Ibiza Rocks staan vaak leuke bandjes geprogrammeerd en je betaalt er 'maar' €5 voor een biertje.

Naast feesten kun je op Ibiza ook ultiem relaxen. Kies een van de mooie stranden uit en zet jezelf in de ontspan modus. Drink een drankje bij een van de mooie beachbars, of geniet van prachtige zonsondergangen in een van de vele baaien die Ibiza rijk is. Omdat je nog net buiten het hoogseizoen reist, heerst er verder totale rust op het eiland. Geen massa toerisme en alles draait nog om de lokale bevolking. Ideale periode om de cultuur en het échte Ibiza te leren kennen!

Dit zijn de details:
Reisperiode: 9 dagen
Luchthaven: Eindhoven Airport (EIN)
Luchtvaartmaatschappij: RyanAir
Tussenstop: Nee
Prijs: €44 per persoon

Bekijk deal