Goedkope vakantie boeken

PRIJSALARM! Voor maar €5 vlieg jij op en neer naar LONDEN!

PRIJSALARM! Voor maar €5 vlieg jij op en neer naar LONDEN!
€18

Bekijk deal

Oké, dit is echt niet te geloven! VOOR MAAR €5 heb je een retourtje naar LONDEN. VIJF euro! Boek snel voordat deze belachelijk goedkope vlucht uitverkocht is.

Moeten we voor €5 nog heel veel over Londen vertellen? Want je hebt nu gewoon geen reden meer om NIET te gaan. Pak een paar dagen vrij en verken de stad. Gewoon op de bonnefooi. Want je hebt nu wel heel veel geld over om een lekker hotel te zoeken en al het pubfood te eten dat je op kan. Een vakantie Engeland was nog nooit zo goedkoop!

Om je toch nog over de streep te trekken, hebben we wat interessante bezienswaardigheden voor je op een rijtje gezet. En onthoud, omdat je maar VIJF euro voor je vlucht hebt betaald, kun je vakantie vieren als een vorst. Boek een hotel met ontbijt en wellness faciliteiten, ga naar een hippe bar met te dure champagne, bezoek een theatershow op West End en scoor kaartjes op de eerste rang.... het kan nu allemaal!

Tower of Londen

De Tower of London, meestal kortweg de Tower genoemd, is een gebouwencomplex dat aan de Theems ligt. In de loop van de eeuwen heeft het dienstgedaan als fort, koninklijk paleis, staatsgevangenis, garnizoen, museum en arsenaal. De nabijgelegen Tower Bridge dankt zijn naam aan dit complex, dat sinds 1988 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat.

St. Paul's Cathedral

St Paul's Cathedral vind je op Ludgate Hill, in de Londense binnenstad, de City. De eerste kerk op deze plek was van hout en stamt uit 604. Het huidige gebouw uit de 17e eeuw is opgetrokken uit portlandsteen, in de stijl van de Engelse barok. De indrukwekkende koepel bereikt een hoogte van 108 meter, waardoor het gebouw de skyline van Londen lange tijd beheerste.

Natural History Museum

Het Natural History Museum in Londen is het grootste natuurhistorisch museum van het Verenigd Koninkrijk. Samen met het Muséum national d'histoire naturelle in Frankrijk en het National Museum of Natural History in Washington D.C. behoort het tot de musea met de grootste natuurhistorische collecties in de wereld. Het Natural History Museum is een van de drie grote musea met een ingang aan Exhibition Road. Naast het NHM vind je er ook het Science Museum en het Victoria and Albert Museum. De hoofdingang van het Natural History Museum bevindt zich aan de Cromwell Road.

Dit zijn de details:
Reisperiode: 8 dagen
Luchthaven: Eindhoven
Luchtvaartmaatschappij: RyanAir
Tussenstop: nee
Prijs: €18 per persoon

Bekijk deal