Goedkope vakantie boeken

Weekendje Londen is nu wel heel voordelig!

Weekendje Londen is nu wel heel voordelig!
€33

Bekijk deal

Zo, met dit goedkope vliegticket kun je eindelijk dat weekendje Londen boeken! Je betaal namelijk maar €33 voor een retourticket. Dat is pas voordelig!

Londen is een van de hipste en snelste steden in Europa. Je kunt er top uitgaan, winkelen en genieten van de sfeer die er heerst. Maar naast die 'Londen feeling', zijn er ook tal van historische en culturele bezienswaardigheden. Waar ga jij deze trip voor?

De stad staat bol van de musea. Vind jij dat ook interessant? Dan kun je kiezen uit Madame Tussauds, The British Museum, Natural History Museum, Victoria and Albert Museum, Design Museum, Imperial War Museum, National Gallery, Science Museum, Charles Dickens Museum, The Clink en ga zo nog maar even door. Of je nu van klassieke of moderne kunst houdt, van oorlogsgeschiedenis of de cultuur van Engeland: er is voor iedereen wel een museum te vinden waar je even zoet bent. Handig als het regent! En laten we toegeven, dat doet het in Engeland vaak.

Een van de eyecatchers en beroemdste gebouwen in de stad is natuurlijk de Big Ben met de Westminster Abbey. Omstreeks 1840 werd het enorme gebouw aangepast en verbouwd tot wat het vandaag is, maar het heeft eigenlijk altijd gediend als zetel van het parlement. Het gebouw telt meer dan 1100 honderd kamers en duizenden traptreden. Het beroemdste onderdeel van het gebouw is de grote klokkentoren, die niet de naam Big Ben, maar Elizabeth Tower draagt. Big Ben is namelijk de naam van de grootste van vijf klokken die in de toren hangen!

Wil je goedkoop verblijven in de stad? Of zit je juist aan wat luxers te denken, nu je zo'n goedkoop vliegticket hebt weten te scoren? Er is in ieder geval genoeg keus! De goedkoopste accommodatie voor 4 nachten boek je bij het Tribal Hostel. Je betaalt hier maar €100 voor 2 personen! Je ligt dan wel met meerdere mensen op een slaapzaal. Wil je juist een hotel in hartje Londen? Dan is het Pembridge Palace Hotel wellicht wat voor je. Op loopafstand van Hyde Park en de Royal Albert Hall, betaal je hier voor een kamer voor 2 personen en 4 nachten maar €292. Koopje!

Dit zijn de details:

Reisperiode: 8 dagen
Luchthaven: Eindhoven
Luchtvaartmaatschappij: RyanAir
Tussenstop: nee
Prijs: €33

Bekijk deal