Goedkope vakantie boeken

Goedkope vliegtickets via Sunweb

Goedkope vliegtickets via Sunweb
€69

Bekijk deal

Iedereen kent Sunweb wel van de goedkope vakanties maar wist je dat ze ook zeer goedkope vliegtickets aanbieden. Zo vlieg je binnen Europa voor enkele tientjes heen en terug met Sunweb.

De vliegtickets van Sunweb zijn erg goedkoop je moet alleen wel in een bepaalde periode weg kunnen en willen. De data van de vliegtickets staan vast dus je kunt niet zelf bepalen wanneer en hoelang je weg wilt blijven. 

👉  Super goedkope vliegtickets 

Lanzarote voor €69,- retour

Als we bijvoorbeeld de aanbieding voor Lanzarote nemen dan betaal je €69,- en blijf je 15 dagen weg. Je moet dus zelf nog voor een hotel of appartement zorgen. Bovenop de 69 euro komen nog wel 25 euro administratiekosten, maar dan nog is een ticket spotgoedkoop.

vliegtickets Lanzarote

Málaga voor €79,- retour

Even lekker een weekje naar Málaga en luieren op het strand van de Costa del Sol? Voor €79,- vlieg jij heen en terug naar deze geweldige stad. Een hotel in Málaga is vrij goedkoop te boeken dus waar wacht je nog op?

vliegtickets Malaga

12 dagen Santorini voor €119,- retour

Santorini is een vakantiebestemming welke enorm populair is geworden. In september is het er niet zo druk en je kunt er nu 12 dagen naar toe voor €119,- retour. Ook hier moet je wel zelf je accommodatie regelen.

👉  Super goedkope vliegtickets 

Vliegticket Barcelona voor €99,- retour

Wil je 6 dagen naar Barcelona? Ook dat kan met de vliegtickets van Sunweb. Je kunt nu 6 dagen naar Barcelona voor €99,-. In deze bruisende stad zijn volop hotelkamers te boeken dus daar hoef je je geen zorgen om te maken. Als je een voetballiefhebber bent dan kun je dit reisje nog combineren met een wedstrijd van FC Barcelona.

vliegtickets Barcelona

Zoals je kunt zien kun je overal naartoe vliegen voor zeer weinig geld met de aanbiedingen van Sunweb. Vergeet niet dat je bovenop de ticketprijs nog 25 euro aan administratiekosten moet betalen. En hoe langer je wacht hoe goedkoper de vliegtickets worden. Je loopt dan natuurlijk wel de kans dat de tickets op het laatste moment zijn uitverkocht. 

Bekijk deal